Cautare

1021 de rezultate pentru "top performer" (7.06 secunde)
Totusi, ramanem in top 10 state cu cea mai mare probabilitate de incetare de plati, potrivit indicatorilor calculati de analistii companiei de monitorizare a pietei financiare Credit Market Analysis (CMA), citat de evz.ro.
companii precum Popeci Utilaj Greu, Domarcons, Gecorom, Softronic, Top Gel, Serpico, Sud Oil - firme a caror plecare din Dolj (din punct de vedere a impozitelor) afecteaza Fiscul, pentru ca obligatiile de plata se vor achita la nivel central.
Actuala generatie a modelului compact Audi A3, care se apropie, cu pasi repezi, de finalul carierei, va fi completata, la inceputul anului viitor, cu versiunea de top RS3, scrie evz.ro.
Oriflame Romania este una dintre companiile de top cu vanzare directa din Romania si detine o cota de 5% din piata de cosmetice. Oriflame Romania este situata in Top 15 tari din grupul Oriflame si reprezinta de mult timp un real succes pentru Oriflame International.
Astfel, la OMV Petrom , benzina Premium fara plumb 95 costa 5,21 lei/ litru, iar Top Premium fara plumb 99+ are un pret de 5,59 lei/ litru.
Exporturile de top, din punct de vedere al valorii, au fost realizate de marile companii din judet, cu precadere de cele din industrie. ... Urmeaza in top Heineken Romania, care aduce din Serbia cutiile de bere, si Electroputere, care aduce sarma de cupru pentru bobinaj din Turcia, Serbia si Elvetia.
Potrivit anuntului de atunci, portofoliul Intact Publishing ar trebui sa includa Jurnalul National, Saptamana Financiara, Fin.ro, Felicia, Good Food, Top Gear si Focus, dar nu si Gazeta Sporturilor.
Cat de mare e pretul benzinei raportat la venitul zilnic al romanilor Benzina vanduta in Romania nu este cea mai scumpa din lume, dar romanii dau aproximativ un sfert din venitul mediu zilnic pentru un galon de benzina (3,7 litri), masura uzuala a combusti¬bilului, in timp ce norvegienii platesc cel mai mare pret, dar ponderea este de doar 3,6%, potrivit unui top alcatuit de Bloomberg.
Top 3 momente-cheie din cariera lui Dan Diaconescu 3, Doamne, si Top 3 Dan Diaconescu este un personaj complex. Este cel mai bogat om fara dinti si are cei mai putini dinti dintre toti milionarii.
Acesta a precizat ca vor exista pe domeniul Bogdan trei linii de productie, una universala, economica, o alta intermediara si una de top, iar sortimentele de vin vor fi printre altele din gama Pinot Noir, Feteasca Neagra, Chardonnay, Cabernet, Muscat Otonel.
TOP: ... La nivel Uniunii Europene, din 27 de membri, Tara lui Basescu se afla in top, cu o pondere a evaziunii fiscale oarte ridicata.
Complexul cu o arhitectura aparte si o fatada unica in zona ofera locatarilor apartamente cu suprafete generoase si un design futurist, dar si finisaje de top. Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia.
Aparatele de curatare Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant si beneficiaza de tehnologii de top pentru o curatenie eficienta.
Dar de ce au ales Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Raducioiu si Dan Alexa sa fie ambasadorii acestui brand de top? ... Nu conteaza unde ma aflu, stiu ca pot gasi un magazin cu produse de top oriunde in tara aceasta”, a povestit Anamaria Prodan.
In Top 100 se mai afla cinci jucatoare din Romania: ... Top 200 de jucatoare ale lumii mai cuprinde trei romance:
TOP 10 Cele mai sexy iubite de fotbalisti din Romania Desi neoficiala, competitia dintre iubitele fotbalistilor din Liga I exista si este una destul de dura.
Moda, top modele, fotografi si poze mai sexy ca niciodata!
Asa se face ca primele zvonuri referitoare la performanta chipului de top, R600 XTX, indica o superioritate a sa in fata rivalei GeForce 8800 GTX.
Un alt detaliu tehnic important este FSB-ul ce va urca pana la 1600 MHz la modelele de top, dar cel mai intalnit va fi 1333 MHz la modelele gamei de mijloc.
Pretul modelului de top, HD 2900XTX, nu a fost prezentat, insa se stie ca urmatoarea in ordinea performantei, HD 2900XT, va fi ofertata catre furnizori la 399$.
google-analytics.com